Smals voor de 13de keer Top Employer

Top Employer award
25/01/2021

Smals kan zich in 2021 opnieuw een van de 73 Top Employers in België noemen die uitstekende werkomstandigheden bieden. Het Top Employers Institute oordeelde dat het HR-beleid de gehanteerde standaarden op alle onderzochte criteria overtreft. Al sinds 2009 mag Smals dus het exclusieve ‘Top Employer’-keurmerk dragen. De titel van Top Employer wordt uitgereikt door het Top Employers Institute, een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers wereldwijd analyseert.

2020 was op verschillende vlakken een topjaar. Zo hielp Smals haar leden volop met IT-projecten tegen de coronacrisis, die zich op de Agoria eGov Awards bekroond zagen met niet minder dan 8 nominaties en 3 awards. Bovendien werden er liefst 192 nieuwe medewerkers digitaal aangeworven. Daarmee werd de kaap van 2000 medewerkers overschreden.

Op basis van uitgebreide vragenlijsten en persoonlijke interviews analyseerde en evalueerde het Top Employers Institute de verschillende onderdelen van ons HR-beleid. Smals scoort sterk op het vlak van, onder andere, People Strategy, Learning & Development, Sustainability en Onboarding. Onze bedrijfscultuur wordt vooral gekenmerkt door ons engagement, onze waarden en onze brede maatschappelijke rol.

Surf naar de website www.top-employers.com voor meer details.

Zin om erbij te komen? Ontdek onze jobs.