Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Toepassingen

Ervaring gekoppeld aan kennis van actuele technologie

Het ontwerpen en bouwen van toepassingen is reeds decennia lang een van de fundamentele opdrachten van Smals. Hierbij volgen we continu de technologische evolutie. Dat betekent niet dat we elke hype volgen, maar wel dat we klaar staan om die technologieën te gebruiken die hun potentieel reeds bewezen hebben.

ICT is slechts 20 % van het werk bij het ontwerpen en bouwen van nieuwe toepassingen

Een toepassing ontwerpen en bouwen begint met het analyseren van de klantbehoeften, en van het bestaande verwerkingsproces. Het gebruiken van ICT is geen doel op zich maar een middel waardoor de mogelijkheden om het proces te optimaliseren uitbreiden.

Uiteraard is een nauwe samenwerking tussen de analisten van Smals en de procesbeheerders bij de lidinstelling voorzien. We werken samen met u een projectcharter uit waarin de klantbehoeften en de door Smals voorgestelde oplossingen worden beschreven.

Ontwerpen en bouwen, maar ook de invoering begeleiden: change management

Wanneer de manier van werken verandert, hebben de gebruikers vaak heel wat vragen. Smals kan voor u een aangepaste begeleidingscampagne opzetten zodat de gebruikers van de nieuwe processen en toepassingen echt de meerwaarde van uw investering weten te waarderen, vlot de overstap kunnen maken en vergissingen tot een minimum kunnen herleid worden.

Portaalsites, een toepassing op zich

Het gebruiken van een portaalsite biedt u de mogelijkheid om een waaier van elektronische diensten aan te bieden. Dit kan de relatie met uw gebruikers en de processen waarbij zij betrokken zijn sterk verbeteren.