Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Nieuwe aanbestedingen

Deadline offertes:
De onderhavige opdracht voor aanneming van diensten wil Smals in staat stellen haar interne personeelsleden en de personeelsleden van haar leden cursussen te bieden over IT.
Deadline offertes:
De opdracht beoogt de aankoop van een oplossing waarmee op servers, IT-infrastructuren en webtoepassingen kwetsbaarheidsscans kunnen worden uitgevoerd om een volledige lijst op te stellen. Het doel is op basis van de kwetsbaarheidsscans gedetailleerde rapporten op te stellen, die kunnen worden gebruikt om de betrokken servers, IT-infrastructuren en webtoepassingen te patchen en zo de veiligheid van het netwerk te verhogen.
Deadline offertes:
Met deze overheidsopdracht wil Smals een raamovereenkomst van elf jaar afsluiten met een opdrachtnemer voor de aankoop van een Low-Code-ontwikkelplatform ‘General Purpose’ dat volledig ‘on premise’ kan draaien.
Deadline offertes:
Smals wenst met deze leveringenopdracht een DDI-oplossing (DNS, DHCP en IPAM) die de protocollen Bind 9 en DHCP respecteert van het Internet Systems Consortium (ISC).
Deadline offertes:
De opdracht beoogt de aankoop van een oplossing waarmee op servers, IT-infrastructuren en webtoepassingen kwetsbaarheidsscans kunnen worden uitgevoerd om een volledige lijst op te stellen.
Deadline offertes:
Onderhavige opdracht voor aanneming van diensten en curatieve onderhoud van HVAC-installaties voor de site van Smals voor een duur van 4 jaar vanaf 15/10/2024.
Deadline offertes:
De huidige opdracht beoogt de aankoop van multiplexers en transceivers (klassiek of DWDM) voor de vezellijnen tussen en in de datacenters.
Deadline offertes:
De huidige opdracht is een opdracht voor aanneming van verzekeringsdiensten : Verzekering Schade Materiaal, Arbeidsongevallenverzekering en Extra Wet, Verzekering van Algemene Burgerlijke Aansprakelijkheid.
Deadline offertes:
Levering van tank- en laadkaarten
De opdracht is verdeeld in twee percelen, namelijk de levering van tank- en laadkaarten.