Nieuwe aanbestedingen

Deadline offertes: 13/04/2021
De huidige opdracht voor aanneming van diensten beoogt de afsluiting van een raamovereenkomst
met het oog op:  de vernieuwing van de bestaande Red Hat subscriptions,  de eventuele aankoop van bijkomende Red Hat subscriptions in het kader van een uitbreiding van de infrastructuur van Smals, van haar functionaliteiten en haar diensten,  de aankoop van eventuele Red hat Subscriptions op de basis van een “Unlimited Licence Agreement” (ULA).
Deadline offertes: 30/03/2021
Deze opdracht beoogt een raamovereenkomst voor: de vernieuwing van de bestaande onderhoudsdiensten voor de geïnstalleerde basis, de aankoop van extra VMware-producten in het kader van een uitbreiding van de infrastructuur van Smals, van haar functionaliteiten en van haar diensten, de eventuele aankoop van VMware-subscripties op basis van een “ Enterprise License Agreement” (ELA). de aankoop van onderhoudsdiensten voor de nieuwe aangekochte producten, specifieke VMware training, technische expertisediensten.
Deadline offertes: 24/03/2021
Het huidige platform is een cloudoplossing, gehost door ServiceNOW zelf, en wordt gebruikt door verschillende instellingen. De licenties en de diensten worden geleverd door een implementer/reseller.
De raamovereenkomst in voege omvat een reeks ITSM-standaardpakketten en IT Operations-beheermodules, waarvan sommige al zijn geïmplementeerd, andere geïmplementeerd worden of in de toekomst geïmplementeerd kunnen worden.