Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Smals voor het 14de jaar op rij uitgeroepen tot Top Employer

Smals werd voor de 14de keer bekroond als Top Employer
20-01-2022

Smals kan zich in 2022 opnieuw een van de 84 Top Employers in België noemen die uitstekende werkomstandigheden bieden. Het Top Employers Institute oordeelde dat het HR-beleid de gehanteerde standaarden op alle onderzochte criteria overtreft. Het Top Employers Institute is een onafhankelijke organisatie die de arbeidsvoorwaarden van toonaangevende werkgevers wereldwijd analyseert.

Het jaar 2021 stond opnieuw in het teken van de Covid-crisis. Als gevolg van de laatste maatregelen van de regering is Smals weer overgeschakeld naar maximaal telewerk. Bovendien werden er ongeveer 150 nieuwe medewerkers digitaal aangeworven.

Op basis van uitgebreide vragenlijsten en persoonlijke interviews analyseerde en evalueerde het Top Employers Institute de verschillende onderdelen van ons HR-beleid. Smals scoort sterk op het vlak van, onder andere, People Strategy, Learning & Development en Onboarding. Onze bedrijfscultuur wordt vooral gekenmerkt door ons engagement, onze waarden en onze brede maatschappelijke rol.

Surf naar de website www.top-employers.com voor meer details.
Zin om erbij te komen? Ontdek onze jobs.