Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Smals voor het vijftiende jaar op rij erkend als Top Employer

Smals a obtenu le titre de Top Employer pour la 15e fois.
17-01-2023

Smals krijgt voor de vijftiende keer op rij een certificatie als Top Employer. De erkenning gebeurt jaarlijks op basis van een uitgebreide benchmark over werkvoorwaarden en HR-beleid. Wereldwijd zijn er iets meer dan 2000 Top Employers erkend in 121 landen, waarvan 87 in België.

Het Top Employers Institute bevraagt elk jaar toonaangevende organisaties op het vlak van goede praktijken in HR – onder meer op het vlak van personeelsstrategie, werkomgeving, talentverwerving, opleiding, welzijn, diversiteit & inclusie. Smals scoort onder meer sterk op het vlak van waarden, opleiding en personeelsstrategie.

Frank Robben, CEO van Smals: “Om onze overheden ‘shared services’ van hoge kwaliteit aan te bieden, rekenen we op de competenties en de motivatie van onze medewerkers. Door hun inzet, leervermogen en hun unieke domeinkennis blijft de vraag naar onze diensten groeien. We blijven daarom ook dit jaar interessante jobs bieden voor professionals die een positieve bijdrage willen leveren aan e-government en e-health.”

Follow us