Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Applicatie-hosting

Toepassingen hosten in volle vertrouwen

De gegevens die de overheid verwerkt, zijn vaak bijzonder gevoelig. Daarom is het essentieel om de beste garanties inzake confidentialiteit te bieden. Als organisatie die volledig ingebed is in die van onze opdrachtgevers en een lange traditie heeft in het verwerken van uiterst vertrouwelijke gegevens, zijn wij bij uitstek geplaatst om uw toepassingen te hosten.

Aangepast aan uw individuele noden en aan de kenmerken van de sector

Door de aard van onze werkzaamheden en deze van onze leden hebben wij een bijzondere flexibiliteit opgebouwd in onze dienstverlening. Wij passen ons dus heel sterk aan aan uw specifieke situatie, evenwel steeds vertrekkend van een algemene kennis van uw omgeving en van de overheid in het algemeen. Hierbij vergeten we het kostenplaatje niet, zodat de aanpassingen zich beperken tot wat nodig is. Toepassingen kunnen snel en probleemloos gehost worden.

Het mag ook iets meer zijn...

Het “hosten” van de toepassingen zelf is vaak het meest eenvoudige luik van de uitdaging. Een exploiteerbare toepassing starten, een toepassing implementeren en transfereren is een complexe aangelegenheid. Telkens wanneer wij hosten, kunnen wij u ook helpen om dit moeilijkere gedeelte van het traject vlot af te ronden. Ook als het niet eenvoudig is om alles vooraf in te schatten, zetten we alle middelen in voor een vlotte en tijdige afronding.

Binnen een beveiligd geheel

De totale omgeving werd ondergebracht in een geheel dat op zich reeds ontworpen werd om het afgesproken veiligheidsniveau te bereiken.

De servers werden eveneens gedefinieerd om de vereiste beveiliging te bereiken.

Het veiligheidsniveau wordt regelmatig geauditeerd. De minimale normen zijn gegarandeerd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw site.

Wij stellen ruimte ter beschikking. Wij stellen apparatuur ter beschikking. Maar bovenal zorgen wij ervoor dat uw toepassing in onze omgeving performant blijft werken.