Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Aansluiting

Image

Als u behoort tot onze doelgroep

De vereniging bestaat om ondersteuning te bieden aan een zeer specifieke doelgroep, namelijk alle instellingen die deel uitmaken van de sociale zekerheid (Smals vzw) en alle andere Federale overheidsdiensten (Egov Select vzw). Als vereniging leveren we enkel diensten voor de aangesloten leden en dus verwelkomen we u graag als lid.

 

Als u niet BTW-plichtig bent

Als kostendelende vereniging van openbare administraties werken wij in een systeem dat enkel niet BTW-plichtige leden kent. Wij kunnen hiervan niet afwijken zonder zware budgettaire gevolgen. Wij kunnen u dus enkel aanvaarden als u tot dezelfde groep van niet BTW-plichtige organisaties behoort.

 

Geen lidgeld en geen verplichting tot gebruik van de diensten

Het principe van een kostendelende vereniging is dat u betaalt voor de kosten in de mate dat u beroep doet op de diensten van een kostendelende vereniging. Dit houdt meteen in dat u niets hoeft te betalen als u geen gebruik maakt van de diensten. Er is dus geen enkel lidgeld verschuldigd. En er schuilt geen addertje onder het gras. Een lid is niet verplicht om een beroep te doen op onze diensten. U beslist zelf wat en wanneer, als u het wenst.

 

Een eenvoudige brief volstaat:

Ter attentie van:

Smals vzw
De gedelegeerd bestuurder
Fonsnylaan 20
1060 Brussel

of

Egov Select vzw
De gedelegeerd bestuurder
WTC III-Simon Bolivarlaan 30
1000 Brussel

Follow us