Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Smals opnieuw topwerkgever, verwacht dit jaar 150 aanwervingen

Image

Persbericht

Smals, de gemeenschappelijke non-profit ICT-organisatie van de openbare instellingen van sociale zekerheid, verwacht dit jaar een toenemende samenwerking met ICT-bedrijven, én een netto groei in het aantal eigen medewerkers. Zij moeten de benodigde businesskennis borgen en de externe medewerkers aansturen. In totaal worden er zowat 150 aanwervingen verwacht. Ook de inzet van ICTers uit de private markt blijft uitbreiden.

Innovatieve diensten en nieuwe projecten zorgen ervoor dat de tewerkstelling bij de vzw Smals, die al vijf jaar stabiel is rondom 1750 medewerkers, opnieuw wat kan groeien. Er worden bruto 150 nieuwe aanwervingen verwacht in 2017. Tegelijk blijft de samenwerking met partners uit de private sector sterk toenemen.

“De actieve betrokkenheid bij strategische initiatieven zoals de uitbouw van G-Cloud, een synergieprogramma met innovatieve ICT-diensten binnen de Belgische overheid, zorgt voor nieuwe mogelijkheden. Onder meer dankzij de synergieën bestaat er terug meer ruimte voor de uitwerking van toepassingen met toegevoegde waarde voor burgers en ondernemingen. Die zorgen ervoor dat we extra mensen nodig hebben in domeinen zoals software-ontwikkeling, ICT-infrastructuur en data-analyse”, aldus Frank Robben, CEO van Smals.

Smals is voor het negende jaar op rij door het Top Employers Institute gecertificeerd als één van 59 Belgische topwerkgevers. De certificatie houdt onder meer rekening met arbeidsvoorwaarden, opleiding en ontwikkeling, cultuur en leiderschap, onthaal en carrièrekansen. Een benchmark valideert ook de goede praktijken binnen de HR-organisatie.

“Smals is trots om opnieuw te behoren bij de Belgische topwerkgevers. We blijven uitstekende kansen bieden aan ICT-talent om een carrière uit te bouwen in een innovatieve omgeving met een positieve impact op onze samenleving”, besluit Fanny Taildeman, HR Director bij Smals.

 

Over Smals

Smals vzw is de gemeenschappelijke non_profit ICT-dienstenorganisatie van Belgische publieke instellingen, voornamelijk actief binnen de sociale zekerheid en de gezondheidszorg op federaal, regionaal en lokaal niveau. Dankzij technische expertise, gedetailleerd begrip van de zakelijke processen van haar lidinstellingen, technische standaardisatie, hergebruik en schaalvoordelen biedt Smals innovatieve ICT-toepassingen en diensten met een hoge toegevoegde waarde. Al meer dan 75 jaar is Smals een pionier in het informatiebeheer binnen de publieke sector ten behoeve van de Belgische burgers en ondernemingen.