Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Bandbreedte

Verbindingen met optische vezel

Ongeacht of uw toepassingen ondergebracht zijn in het productiecenter of in het back-upcenter, wij bieden aan deze op performante wijze te verbinden via optische vezel. Daardoor kunnen systemen rechtstreeks met elkaar verbonden worden of bieden we bandbreedte onder het TCP/IP-protocol.

Smals regelt raamcontracten met de operatoren

In de meeste gevallen zult u ook een beroep moeten doen op één van de operatoren die ons land rijk is. Het staat u uiteraard vrij om deze diensten rechtstreeks te contracteren, maar in heel wat gevallen is het én gemakkelijk én interessant om dit door ons te laten uitvoeren.

Interne bandbreedte op maat van een groot datacenter

Binnen het rekencentrum bieden wij u een aangepaste communicatie-infrastructuur. Het grote aantal poorten biedt flexibiliteit in het toevoegen en verwijderen van apparaten. De hoge lokale bandbreedte garandeert vlotte gegevenstransmissie tussen toepassingen op verschillende systemen. Dezelfde bandbreedte garandeert ook de vlotte doorstroming naar de buitenwereld. Wij denken hierbij aan het extranet van de sociale zekerheid, het internet, Fedman, BILAN, Publilink en andere private netwerken.

Uw apparaten zijn niet alleen deskundig gehuisvest. De krachtige telecominfrastructuur laat u ook toe er het uiterste uit te halen.

Follow us