Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Website-hosting

Gespecialiseerde en beveiligde hosting

Websites vereisen een gespecialiseerde en beveiligde omgeving. Wanneer u slechts over een of een paar websites beschikt, loont het niet de moeite zelf deze inspanning op te brengen.

Hoge beschikbaarheid en ontdubbeling

Uw websites worden ondergebracht in een omgeving met hoge beschikbaarheid. De servers zijn ontdubbeld over meerdere locaties. Door middel van de SAN-technologie zijn ook de dynamische websites optimaal beschikbaar. Hun werking wordt permanent opgevolgd om eventuele gebreken proactief vast te stellen.

Binnen een beveiligd geheel

De totale omgeving werd ondergebracht in een geheel dat op zich reeds ontworpen werd om het afgesproken veiligheidsniveau te bereiken.

De servers werden eveneens gedefinieerd om de vereiste beveiliging te bereiken.

Het veiligheidsniveau wordt regelmatig geauditeerd. De minimale normen zijn gegarandeerd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid van uw site.

Ondersteuning van de webmaster

De webmaster van de instelling krijgt de nodige ondersteuning indien hij moeilijkheden ondervindt in het beheer van zijn site.

Een professionele oplossing tegen een betaalbare prijs

Wij bieden met onze hosting een betaalbare en professionele oplossing die maximaal aansluit bij de specifieke noden in de overheidssector.