Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Website-ontwikkeling

Websites maken, onderhouden, expertise CMS (Drupal, Hippo), usability analyses

 

Wat: expertise in enduser facilities

Smals heeft in het verleden talrijke websites gecreëerd. Van daaruit heeft zich een expertise ontwikkeld zowel functioneel, technisch, inhoudelijk, vormelijk.

Kenmerkend: zowel productie als consultancy

  • Diensten: passende websites uitvoeren in Drupal of Hippo

Een gespecialiseerd team zal het project volledig in handen nemen en u een kant-en-klaar product afleveren. Deze activiteiten omvatten de analyse van de behoeften, de functionele en technische analyse, de configuratie hetzij in Drupal hetzij in Hippo, parametrisatie en integratie van de modules, look&feel, in productie stellen, opleiding.

De websites bevatten alle functionaliteiten waaraan een moderne website moet beantwoorden: makkelijk te onderhouden content, meertalig, zoekmotor, RSS, contactformulier, integratie sociale netwerken.

Eenmaal in productie zal de opdrachtgever de website zelf gemakkelijk kunnen onderhouden, maar ook kunnen beroep doen op onze support.

De website kan ook bij Smals gehost worden.

  • Consultancy

Smals stelt ook zijn verschillende expertise ter beschikking aan instellingen die zelf hun website willen uitbreiden. De technische competenties waarop beroep kan gedaan zijn onder meer: Drupal, Hippo, Site building, webdesign/theming, PHP, Apache, MySQL, Lucene, HTML, Flash.

U kan bij ons ook terecht voor advies bij het zoeken naar een Content Management Systeem.

  • Usability

Met een specifieke methodiek (zoals analyse van schermen, de gebruikslogica van websites, toepassingen, interviews met eindgebruikers – individueel of groep - enz..) worden verbeteringsvoorstellen geformuleerd, aanbevelingen gegevens, en - indien gewenst – uitgevoerd. Aan te bevelen bij wanneer de website/toepassing aan herziening toe is.

  • Cataloog en bestelsysteem

Smals beschikt over een webservice om een cataloog van diensten en een daaraan gekoppeld bestelmechanisme in uw website te integreren.

Dit omvat als basisfunctionaliteiten: beheer en presentatie van diensten, stockbeheer, inventaris, verwerken va bestelling, levering, betaling.

ROI-tip: expertise in handbereik

Van zodra men behoefte heeft aan meer dan een statische, illustratieve website, is maatwerk en expertise vaak  aangewezen. Smals zorgt er ook voor dat de opdrachtgevers ook na de in productiestelling voldoende know how hebben om zelf aan de slag te kunnen gaan.