Onze website gebruikt cookies om de site gebruiksvriendelijker te maken.

Portaalsites

Het sluitstuk van een e-governmentprogramma

Een portaalsite biedt op een centrale plaats informatie en transacties aan en stuurt desgewenst door naar de juiste locatie. Een portaalsite is complementair met uw andere e-governmenttoepassingen. Een portaalsite trekt bezoekers aan met uiteenlopende bedoelingen. Hoe meer deelnemers aan de site, hoe groter de impact en het voordeel voor elke administratie en elke bezoeker.

Bouw een portaalsite waar eigenheid en samenwerking hand in hand gaan

U kunt uw eigen portaalsite laten bouwen of aansluiten op een bestaande portaalsite. Hiervoor wenden wij twee basisbenaderingen aan. Een eerste omvat het gedistribueerd beheer van tekst en inhoud. Hierdoor geven wij eenzelfde "look & feel" en autonomie aan alle betrokkenen om zelf in te staan voor de inhoud van een deel van de portaalsite volgens de werkwijze die het best overeenstemt met de situatie op het terrein. Een tweede benadering betreft de aanbeveling van open standaarden voor de toepassingen en transacties. Hierdoor wordt het mogelijk om uw transacties te integreren in het portaal, zonder dat deze fysiek volledig in het portaal dienen opgenomen te worden.

Maak gebruik van basisdiensten en win tijd en kwaliteit

De toepassingen die in een portaal geïntegreerd worden, vertonen op sommige plaatsen vaak een basispatroon. Denken we maar aan de identificatie van een onderneming, aan de identificatie van een natuurlijk persoon of aan het plaatsen of controleren van een elektronische handtekening.

Geniet van de ervaring van massaal geteste oplossingen

Wij hebben voor onze leden reeds oplossingen geïmplementeerd die lastige problemen aanpakken. Zo bieden wij bijvoorbeeld delegatie van autorisatie aan. Deze oplossingen staan reeds geruime tijd in productie en hebben de test van het massale gebruik doorstaan.

Wees zeker van uw integratie

U wil er zeker van zijn dat uw portaaloplossing goed samenwerkt met uw andere e-governmentinitiatieven ? Wij bieden u de kennis van beide omgevingen en de ervaring deze samen aan het werk te hebben gezet. Geen verrassingen dus op dit vlak.

Als uw portaalsite echt een onderdeel is van uw strategie, dan zorgen wij voor een realisatie die perfect aansluit op uw andere initiatieven.